top of page
 • Het ontwerp van een interieur op maat waar keuken en leefruimte harmonieus samengaan past helemaal binnen onze huidige wooncultuur. Waar de keuken eindigt en het wonen begint valt nog moeilijk te onderscheiden. De keuken is in deze woning zoals zo vaak het centrum van het gezinsleven, waar gekookt, gespeeld en gewerkt kan worden. De plafondhoge kasten zorgen voor heel wat opbergruimte en geven het geheel een moderne en ietwat monumentale look. De speelse combinatie van de donkere fronten, de warme houttinten en de juiste lichtkleur zorgen voor een gezellige sfeer.

  De in de kastenwand verwerkte ontbijtkast met inschuifdeuren is niet alleen praktisch maar draagt onmiskenbaar bij tot een dagelijks opgeruimde keuken.

 • Het hoeft niet gezegd dat een stevige corpus gemaakt uit 19 mm plaatmateriaal met een in een groef verwerkte achterwand van 8 mm zeker bijdraagt tot de levensduur van de keuken.

  De donkere gelakte fronten zijn 22 mm dik en voorzien van een fingerprint coating om vingervlekken op de fronten tegen te gaan. Ook de binnendeur met onzichtbare scharnieren die in de kastenwand werd verwerkt heeft dezelfde lakafwerking.

  Zowel de nis in de leefruimte als de ontbijtkast in de keuken werden op maat gemaakt uit eik fineer met een fineerdikte van 1.5 mm en werden met een natuurlijke beits gekleurd.

  Het 20 mm dikke keramische werkblad, gekend om haar duurzame eigenschappen, is zorgvuldig uitgekozen en geeft de keuken een meer natuurlijke uitsraling.

 • De keuken werd uitgerust met toestellen van Bosch. Het naadloos design van de oven en microgolfoven met haar elegant zwarte glazen deurpanelen integreert zich perfect in de keukenomgeving. Ook de koelkast en de vaatwasser met vario scharnieren zijn van dezelfde familie. De vlakbouw BORA inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, gekenmerkt voor zijn kracht en eenvoud, zorgt voor een strakke afwerking en bezorgt u puur kookgenot.

  De twee grote zwarte spoelbakken van Franke in combinatie met de kraan met sproeikop eveneens van Franke, zorgen voor optimale functionaliteit en een harmonieuze uitstraling in de keuken.

 • De ingefreesde 2700 k warme led verlichting in de fineer eiken ontbijtkast van de keuken en de open rek in de leefruimte zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de woning.

Het is een project van grootsheid en ambitie, waarin al onze creativiteit en expertise kon ingezet worden. De samenwerking met de klant was inspirerend en verrijkend.

bottom of page