top of page

Over leef

 • Leef Keuken & Interieur is een toonaangevende kwaliteitsvolle onderneming die gespecialiseerd is in het maken van vooral inbouwkasten voor keukens. Een gedreven onderneming met een gedegen ervaring, specialist in de zowel procesmatige begeleiding, de inhoudelijke verankering alsook de daadwerkelijke uitvoering van uw keukenproject. Vanuit een hart voor keukens, huiselijkheid, functionaliteit en kwaliteit willen wij anderen bieden wat wij zelf zo belangrijk vinden. Het hart van een (t)huis creëren en de trots voelen dit te kunnen begeleiden, zowel proces -als productmatig, is voor ons dan ook van zeer groot belang.

  Onze kwaliteit

  De corpus wordt steeds gemaakt van 19 mm dik plaatmateriaal. De in de groef geplaatste achterwand van 8 mm zorgt voor een maximale stabiliteit en duurzaamheid. U kan kiezen uit diverse standaard kasten voor elke toepassing voor de keuken, berging, dressing, vestiaire of slaapkamer en meer. Wenst u een kast op maat dan kan zonder enig probleem tegen een meerprijs van de standaardafmetingen worden afgeweken.

  Standaard zijn de kastkleuren aan de binnenzijde wit. Voor een aangepast decor voor de binnenzijde kan men tegen een meerprijs kiezen uit een waaier van 20 verschillende kleuren. Zo krijgt de binnen -en buitenzijde hetzelfde decor.

  Fronten met laserrandentechniek afwerking zorgen voor een optisch naadloze overgang tussen de rand en het front zelf. Deze laserrandentechniek die ook bij de corpus wordt toegepast is warmte, -vocht -en kleurbestendig.

  De plinten van 16 mm, onderaan voorzien van een vochtwerende rubberen strip, worden waar nodig steeds in verstek en met een plinthoekverbinding gemonteerd. Afhankelijk van de plintkleur kunnen deze plinthoekverbindingen gelakt worden.

  Bij ons kan u kiezen uit 300 standaardfronten met verschillende oppervlakken van mat tot hoogglans in diverse materialen zoals melamine, laminaat, zijdematte lak, softlak, matte lak, hoogglanslak, poederlak, hout, fineerhout, glas, keramiek of zelfs beton.

  De 19 mm dikke legplanken zijn voorzien van ingefreesde en onzichtbare legplankhouders en zorgen zo voor een stabiel en kantelveilig geheel.

  Het BLUM legrabox uittreksysteem is standaard en staat bekend voor zijn slank design en hoge kwaliteit met een belastbaarheid tot 70 kg. Het bijna geruisloze systeem heeft een automatische sluiting en demping. Bovenop de standaard kleuren palladiumgrijs en Oriongrijs kan men tegen een meerprijs kiezen voor het uittreksysteem in eik, wit of zwart.

 • Bij Leef hanteren we een werkwijze die ons erop wijst welke oplossingen u echt nodig heeft. We werken rechtstreeks samen met onze klanten en implementeren verschillende ideeën die ze voor ogen hebben. Vervolgens creëren we een look die zowel hun ideeën en behoeften alsook hun persoonlijkheid weerspiegelt, om uiteindelijk een verbluffend mooie keuken te creëren.

 • Bij onze plaatsing is telkens opnieuw sprake van een grondig, geduldig werk. Ook in deze fase leveren wij immers top kwaliteit. Er wordt ook in één periode gewerkt, zonder ‘gapende’ dagen. Kortom uw keuken wordt in 1 blok met doorgedreven zorg, volgens de ‘letters van de keukenkunst’ en in de vooropgestelde tijd geplaatst.

  Eerlijk is eerlijk en onze ervaring leert ons dat het af en toe niet loopt zoals gewenst. Ook dan nemen wij onze verantwoordelijkheid en zorgen dat wat fout gaat zo snel mogelijk en met de juiste zorgen wordt rechtgezet.

 • Na de oplevering geniet u van de garantie zoals beschreven in het hoofdstuk’productinformatie’.
  Tenslotte staat Leef ook voor kwaliteit achteraf en helpen wij met plezier verder.

 • De garantieduur bedraagt 5 jaar en gaat in op de datum van levering. Wettelijke garantieregels blijven hierdoor onverlet.

  De garantie is van kracht voor gebreken die zich binnen de onder punt 1 gestelde termijn hebben voorgedaan en, ondanks vakkundige behandeling en inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften, het vervolg zijn van materiaal- of fabricagefouten.

  Wij verhelpen de gebreken door vervangende levering of reparatie van de defecte onderdelen, naar onze keuze. In garantiegevallen bestaat geen recht op nalevering van uitgefaseerde programma’s.

  Uitgezonderd van garantie zijn: toebehoren en accessoires die voor toeleveranciers worden geleverd, zoals elektrische apparaten, verlichting, broodsnijmachines, mengkranen, inbouwspoelbakken, etc. Voor deze artikelen gelden de garantievoorschriften van de betreffende fabrikanten. Normale gebruikt- en slijtageschade die door het gebruik volgens de voorschriften, door vocht, sterke opwarming of bewegingen ontstaat, verschillen in houtkleur of -structuur en veranderingen van het hout die in de loop van de tijd ontstaan, schade die door ondeskundige montage, onderhoud of behandeling van meubelen ontstaat, in het bijzonder door overmatig natte behandeling.

  Door nalevering resp. reparatie van enkele onderdelen wordt de garantie niet verlengd, noch wordt een nieuwe garantie verleend. Dit geldt in het bijzonder ook voor de nageleverde onderdelen.

bottom of page