top of page
  • Bij een moderne woning hoort ook een moderne keuken. De combinatie van witte fronten met de gedurfde gekleurde fronten van de hoge kasten maakt deze keuken ietwat eigenzinnig, maar past perfect bij de sfeer van de woning. De verticaal geplaatste greeplijsten tussen de hoge kasten werden in dezelfde kleur als de fronten gelakt. Het moderne karakter van deze keuken wordt hierdoor geaccentueerd terwijl de plafondhoge kolomkasten dan weer de opslagruimte en de ruimtelijkheid van de keuken benadrukken. De oven en de microgolfoven werden boven elkaar geplaatst zodat ernaast een volwaardige voorraadkast met laden kon geplaatst worden. Het keukeneiland is in deze woning niet alleen een plek waar aan gekookt kan worden, maar biedt ook plaats aan vier volwassen personen, waardoor de eettafel overbodig wordt.

  • Of u nu kiest voor een keuken met laminaat, gelakte, gefineerde of massieve fronten, de corpus wordt steeds gemaakt uit 19 mm dik plaatmateriaal. De in een groef geplaatste achterwand van 8 mm zorgt voor een maximale stabiliteit en duurzaamheid. Witte laminaat fronten met een laserrandtechniek afwerking zorgt voor een optisch naadloze overgang tussen de rand en het front zelf. De gelakte fronten werden dan weer gelakt met een op water gebaseerde matlak. Ook de verticaal en horizontaal geplaatste greeplijsten hebben dezelfde kleur als de fronten zelf. Het werkblad dat perfect aansluit bij de rest van de keuken is van hoogglans composiet en gemaakt uit natuursteen, kunststof en kunsthars. Een werkblad in composiet is wel ijzersterk, maar iets minder kras, vlek -en hitte bestendig dan een keramisch werkblad. De zijwangen van het eiland, eveneens van hoogglans composiet, zorgen voor een mooi afgewerkt geheel. Less is more en daarom werd ook de spatwand achter de kookplaat in hoogglans composiet gemaakt. Met deze hoogwaardige materialen zorgen we voor een keuken die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

  • Met Siemens haalt u een volwaardige partner in huis. Een 80 cm brede inductiekookplaat met 5 kookzones, een klassieke grote oven met pyrolytische zelfreiniging, een 178 cm hoge koelkast en ook de vaatwasmachine mocht niet ontbreken. De Fusion design inbouwdampkap van Novy kan volledig worden weggewerkt in de bovenkasten. De dubbele spoelbak zonder verlek, vergezeld van een kraan met uittrekbare mousseur in chroom maakt de keuken zeer functioneel.

  • De ingewerkte led spots onder de bovenkasten zijn zeer functioneel maar zorgen ook ’s avonds voor een gezellige avondverlichting.

Minimalisme staat centraal, zonder concessies te doen aan functionaliteit. De strakke lijnen en innovatief design vormen de perfecte balans tussen esthetiek en efficiëntie.

bottom of page