top of page
  • We zouden deze keuken kunnen omschrijven als een moderne keuken met karakter. De doordachte combinatie van kleur en materialen, in al zijn eenvoud, maakt van deze keuken een warme en gezellige plek waar dit gezin graag tijd met elkaar doorbrengt. Het spel tussen de harde en zachte kleuren voert de boventoon terwijl de horizontale en verticale greeplijsten het moderne karakter van deze keuken benadrukken.

  • De kwaliteit van de kasten blijft steeds dezelfde, nl. een corpus van 19 mm dik plaatmateriaal met een in een groef geplaatste achterwand van 8 mm. Standaard zijn de kastkleuren aan de binnenzijde wit maar een aangepast decor voor de binnenzijde is zeker mogelijk. Zo kan u kiezen uit 20 verschillende kleuren. De met lasertechniek afgewerkte randen van de fronten zijn vochtbestendig. Voor de fronten werd gekozen voor een zwart laminaat met een fingerprint proof coating zodat vingerafdrukken niet blijven kleven. Ook de greeplijsten, zowel horizontaal als verticaal, werden in dezelfde kleur als de fronten gelakt. De plafondhoge kastenwand straalt een zekere luxe uit en zorgt ervoor dat de ruimte optisch hoger lijkt maar biedt daarnaast ook extra bergruimte.

    Met het werkblad en de achterwand in keramiek marmer effect wordt in de keuken een elegante sfeer gecreëerd.

    Met haar kras, -vlek, -en hittebestendigheid biedt het werkblad vooral praktische voordelen.

  • Een doordachte selectie van AEG toestellen maakt deze keuken zeer compleet. In de decoratieve schouw werd de Crystal dampkap van Novy geïntegreerd. De zwarte kraan en spoelbak zijn beide van Franke en dragen bij tot het creëren van een mooi en evenwichtig geheel in de keuken.

  • De decoratieve schouw is over de ganse lengte voorzien van een 2700 K led verlichting en zorgt ’s avonds voor een gezellig sfeerlicht. De donkere accenten van de verlichting boven het eiland vloeien naadloos samen met de algehele uitstraling van de keuken waardoor een samenhangende sfeer ontstaat.

Het minimalistische ontwerp van de kasten met geïntegreerde greeploze technologie zorgt voor een moeiteloze en stijlvolle uitstraling.

Deze greeploze keuken combineert functionaliteit met een esthetisch statement, waardoor een harmonieus evenwicht ontstaat tussen modern design en gebruiksgemak.

bottom of page