top of page
  • Een moderne hedendaagse keuken met een knipoog naar de jaren 70 door gebruik te maken van notelaar hout oog mooi in zijn eenvoud. Er is geen overdaad aan bovenkasten waardoor het gevoel van openheid wordt versterkt. De legplank nodigt uit tot creativiteit. De lichte tinten en zwarte accenten maar vooral de warme natuurlijke tinten van het notelaar hout dragen bij tot die minimalistische look.

  • De kwaliteit van de kasten is steeds dezelfde met als consistente basis een corpus van 19 mm dik plaatmateriaal met de in een groef geplaatste achterwand van 8 mm. Alle kasten worden waar nodig voorzien van verstelbare legplanken met onzichtbare legplankhouders. De randen van de witte laminaat fronten zijn afgewerkt met lasertechniekafwerking en zorgen voor een optisch naadloze overgang tussen de rand en het front zelf. Ook de horizontale greeplijsten hebben dezelfde kleur als de laminaat fronten. De fineer notelaar fronten met doorlopende nerf maken de plafondhoge kastenwand met ingewerkte deur tot één mooi geheel.

    Het werkblad dat perfect aansluit bij de witte laminaat fronten van de onderkasten is een hoogglans composiet en is gemaakt uit natuursteen, kunststof en kunsthars. Composiet is een prachtig alternatief voor het iets gunstigere keramische materiaal met vergelijkbare eigenschappen op het gebied van kras-, vlek- en hittebestendigheid.

  • Deze keuken werd uitgerust met de essentiële basistoestellen van Siemens, nl. een oven met pyrolitische zelfreiniging die niet meer weg te denken is uit de moderne keuken, een afzonderlijke microgolfoven, een koelkast van 178 cm en een vaatwasser met besteklade. De Panorama inductiekookplaat met afzuiging van Novy werd in het eiland geïntegreerd en voorzien van een onderin geplaatste recirculatiebox met monoblock koolstoffilter. De verstelbare afzuigtoren kan de geuren en dampen opvangen daar waar ze ontstaan. De zwarte kraan, gecombineerd met een zwarte spoelbak, als accent of als neutrale kleur bepaalt mee het karakter van deze keuken.

  • De ingewerkte led verlichting onder de legplank is zeer functioneel en accentueert het minimalisme van deze keuken. De verlichting boven het eiland is essentieel en bepaalt zeker ook mee de sfeer in de ruimte.

Deze keuken straalt praktisch minimalisme uit. Het simpele kleurenschema geeft een zomers gevoel. 

Of je nu geniet van een ontspannen ontbijt in de ochtendzon of een levendig dinerfeest organiseert, deze keuken biedt een veelzijdige en gastvrije omgeving om samen te komen en te genieten.

bottom of page