top of page
  • Welkom in een keuken waar functionaliteit samensmelt met stijl. Onze minimalistische aanpak met Scandinavische invloeden straalt tijdloze elegantie uit. Zachte natuurkleuren omarmen de ruimte, terwijl het eiland het middelpunt vormt van sociale interactie. Het kookeiland met L-vormige zitruimte creëert een informele sfeer. Om een open gevoel van ruimte te creëren werden geen bovenkasten maar legplanken geplaatst.

  • Onze keukens worden gemaakt met de hoogste aandacht voor detail en kwaliteit. De kasten zijn uitgerust met een stevige 19 mm corpus en een ingewerkte vaste rugzijde van 8 mm. De greeploze fronten zijn gemaakt in fineer eik superieur en zijn wit gekleurd. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze en strakke uitstraling. Het opgedikte werkblad, gemaakt van keramisch materiaal dat kras-, hitte- en vlekbestendig is, zorgt dan weer voor een robuuste look. De spatwand werd vervaardigd uit hetzelfde materiaal als het werkblad en ook de vloer volgt dezelfde esthetiek waardoor een harmonieus geheel ontstaat in de keukenruimte.

  • De spoelbak en de kraan zijn vervaardigd uit roestvrij staal, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook weer die tijdloze uitstraling biedt. De ovens en ook het Espressotoestel zijn gekozen uit de collectie van de Accent Line van Bosch, wat zorgt voor een naadloze integratie in het keukenontwerp. Voor het kookgedeelte hebben we gekozen voor de EASY van Novy, een kookplaat met geïntegreerde dampkap met recirculatiefunctie. Een esthetisch en verantwoorde oplossing voor de traditionele dampkap. De side-by-side koelkast van Siemens is voorzien van een wateraansluiting met ijsblokjes, waardoor luxe en functionaliteit samenkomen in een enkel apparaat.

  • In onze keukens streven we naar een warme en uitnodigende sfeer. Daarom hebben we gekozen voor LED-verlichting met een kleurtemperatuur van 2700 K, wat resulteert in een zacht en warm licht in plaats van het iets modernere 3100 K licht. De verlichting is subtiel en indirect, waardoor een gezellige sfeer wordt gecreëerd die perfect past bij de sfeer van de keuken. Boven het eiland hangt een eigentijds armatuur, dat niet alleen functioneel is maar ook een modern accent toevoegt aan het ontwerp.

Of u nu een liefhebber bent van de klassieke stijl of de voorkeur geeft aan een meer eigentijdse benadering van landelijk design, wij hebben een scala aan mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Van warme houttinten tot verfijnde details, onze landelijke keukens zijn ontworpen om een tijdloze en gezellige sfeer te creëren waar u van kunt genieten.

bottom of page