top of page
 • De keuken is het kloppend hart van de woning en dat geldt hier zeker ook voor deze woning ondanks dat het hier gaat om een gesloten keuken. Het is een plek waar het gezin graag vertoeft maar ook graag gasten ontvangt. Deze keuken nodigt uit.

  Er werd gekozen voor een donkere kastenwand en een licht werkblad waardoor de keuken een moderne uitstraling krijgt, maar het zijn vooral de strakke lijnen die het moderne karakter van deze keuken accentueren. De houttinten zorgen voor een warme sfeer waardoor de keuken niet kil aanvoelt.

 • Corpus in 19 mm dik plaatmateriaal met een in een groef geplaatste 8 mm dikke achterwand, naadloze gelaserde fronten, plinten in 16 mm onder verstek met gelakte aluminium hoekprofielen. Het zijn allemaal elementen die ook in deze keuken aanwezig zijn en die de kwaliteit ten goede komt. Dankzij de “bluemotion” technologie van Blum worden niet alleen alle kasten bijna geruisloos en zonder greep geopend en gesloten maar blijven ook de strakke lijnen in dit ontwerp ononderbroken. Ook de koelkast wordt via dit systeem bediend.

  De donkere laminaatfronten in antraciet kleur hebben een fingerprint proof afwerking, een extra matlak coating waardoor vingerafdrukken niet op het front blijven kleven. De fronten van de bovenkasten zijn gemaakt in fineer eik superieur en zijn wit gekleurd. De horizontaal doorlopende nerf zorgt dan weer voor een minder opvallend onderdeel van de afwerking.

  Het witte keramische werkblad, hier opgedikt naar 10 cm, straalt een zekere luxe uit en biedt door haar kras -en hittebestendigheid een enorm comfort aan. Ook de zijwang van het eiland werd in hetzelfde materiaal gemaakt en zorgt door de montage in verstek met het werkblad voor een naadloze overgang.

 • Deze keuken heeft alles wat het moet hebben en is ontworpen met de focus op functionaliteit. Daarom zijn essentiële toestellen van Miele zoals o.a. een klassieke oven, stoomoven, microgolfoven en vacuümlade zorgvuldig gekozen, met de laatste als waardevolle toevoeging aan de keuken. De inductiekookplaat is gecombineerd met en Teppan Yaki, waardoor een breed scala aan kookmogelijkheden wordt geboden. De wijnkoeler was een absolute must-have voor deze wijn liefhebbers.

  De Pure Line dampkap van Novy, uitermate geschikt voor eiland toepassingen, kon hier zeker niet ontbreken.

 • De bovenkasten met klapdeuren werden onderin voorzien van ingewerkte led spots die ook ’s avonds voor een gezellige sfeer zorgen.

Deze keuken omarmt het krachtige contrast tussen zwart en wit op een sublieme manier, waarbij de vloer fungeert als een verbindend element dat de twee kleuren harmonieus samenbrengt. 

bottom of page